Термометр для м'яса, молока, овочів і т.д - це зручний, високоточний вимірний прилад.
Термометр ART-0149 завдяки великому діапазону вимірюваних температур підходить ідеально для вимірювання температури під час приготування м'яса, піци під час контролю температури охолоджених і заморожених продуктів.
Останнє дуже актуальне, оскільки постійний контроль температури замороженого м’яса збільшує тривалість життя.
А міцний металевий зонд легко проткне навіть замерзле м'ясо.
Але область застосування термометрів значно ширша від продуктів харчування, які можна використовувати для вимірювання температури рідини, ґрунту і т.п.
Термометр ART-0149 чудовий вимірювач за доступною ціною.
Технічні характеристики:
Діапазон вимірювання: -50oС ~ +300oС (-58oF ~ +572oF)
Дискретність: 0,1 oС
Погрішність: are1oC
Одиниці виміру: oC
Робоча температура: від 0 до 50
Робоча вологість: 10-90%
Харчування: батарейка типу LR44
- Ціна: 301 ₴