За індикацією на корпусі приладу ви відразу зрозумієте, коли м'ясо досягне потрібного ступеня просмаження: слабкого (RARE), середнього (MEDIUM) або сильного (WELL DONE).
Завдяки цьому ви можете легко зробити як класичний стейк рибай середнього просмаження, так і стейк із кров'ю як у найкращих ресторанах світу. Крім стейків, у Bitek можна готувати птицю, рибу й овочі на грилі, а також вафлі та печиво, тонкі пироги та сендвічі.
Залежно від використовуваних продуктів температуру нагрівання можна регулювати. Максимальне нагрівання становить 240 °C.
Кришка гриля щільно прилягає до продуктів, що готуються. Завдяки цьому вони просмажуються й пропікаються рівномірно з обох боків.
Під час обсмажування утворюється жир і для того, щоб страви виходили корисними та дієтичними, передбачені спеціальні жолоби для стікання жиру в спеціальний піддон. Рифлені пластини забезпечують рівномірне обсмажування інгредієнтів. Зручний контроль за приготуванням і тепло ізольована ручка для безпечного використання. Нагрівання пластин регулюється плавно, що дає можливість підлаштуватися під кожен продукт. Корпус цього гриля виготовлений із неіржавкої сталі, а тепло ізольована ручка не вимагає використання прихватки для безпечної експлуатації.
Характеристики:
Потужність (Вт): 1600
Індикатор готовності
Індикатор нагрівання
Особливості: Ненагрівна ручка; З олійним піддоном; Знімна антипригарна пластина; Регульований контроль температури.
Живлення: 220-240В
Комплектація:
Гриль
Документація
Паковання
Характеристики
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Виробник | BiTEK |
Користувацькі характеристики | |
Терморегулятор | Так |
Тип приладу | Електричний гриль-барбекю |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 024 ₴