Гриль Bitek BT-7406 — майстер стейків! За індикацією на корпусі приладу ви відразу зрозумієте,
коли м'ясо досягне потрібного ступеня просмаження: слабої (RARE), середньої (MEDIUM) або сильної (WELL DONE).
Завдяки цьому ви можете легко зробити як класичний стейк рибай середнього просмаження, так і стейк із кров'ю як у найкращих ресторанах світу.
Крім стейків, у Bitek можна готувати птицю, рибу й овочі на грилі, а також вафлі та печиво, тонкі пироги та сендвічі.
Залежно від використовуваних продуктів температуру нагрівання можна регулювати.
Максимальне нагрівання становить 240 °C.
Кришка гриля щільно прилягає до продуктів, що готуються. Завдяки цьому вони просмажуються й пропікаються рівномірно з обох боків.
Розміри: 23.0 х 14.5
Характеристики
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Виробник | BiTEK |
Користувацькі характеристики | |
Терморегулятор | Так |
Тип приладу | Електричний гриль-барбекю |
Інформація для замовлення
- Ціна: 904 ₴